Nike Air Max 180 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Max 180 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Max 180 Outlet Online, Få lækre stænger: Jeansguide
Hvor mange gange har du ikke stået nede i tøjbutikken, begravet i et bjerg af jeans - det skal være slut nu! Læs denne guide og bliv godt garderet, inden du tager på jagt i jeans-junglen.

Jeansguiden er opdelt, så du kan få inspiration til, hvad du skal gå efter med lige netop din form. Har du for eksempel en lille popo, smalle hofter og korte ben, kan du læse alle guides og så kombinere de råd, du får. Og så er der selvfølgelig en masse hints til, hvilke kendisser du skal lægge mærke til, for at få inspiration.

Nike Air Max 180 Outlet Online LANGE BEN
Lange ben er noget de fleste kvinder ville ønske sig, mens de få heldige er ved at rive håret af sig selv, fordi det er så svært at finde et par jeans der er lange nok. Heldigvis for dem, er det blevet nemmere at finde jeans, for eksempel på nettet og i de store byer er der forretninger med tøj til piger med lange stænger.Fremhæv dine lange stænger med jeans der smyger sig om dine ben - helt ned til anklen. Skinny jeans vil være lige noget for dig! Brug dem med et par ballerinaer.Sørg for at finde en type jeans, der er lange nok, for bukser der stumper er bare for kikset til dine lange, lækre ben. Du vil også se smadder godt ud i et par jeans med noget tekstur, det kunne være slid på bag og lår eller prøv jeans med broderier.

Hvis du vil have inspiration til, hvilke jeans der vil klæde dig, skal du lægge mærke til, hvad Cameron Diaz eller supermodeller som Gisele Bündchen har på.

Rock and republic og 7 For All Mankind 'Bootcut Stretch Jean'fra My Wardrobe er bud på gode jeans til dig

KORTE BEN
All good things comes in small packages siger et engelske ordsprog, men det er desværre ikke alle butikker, der har opdaget det endnu. Hvis du har små ben, har du sikkert flere gange oplevet at skulle et smut forbi skrædderen, med dit nyeste jeanskøb.Hvis du godt vil have dine ben til at se længere du, skal du tage et par stiletter på, gerne med plateaubund og så skal du finde et par jeans med bootcut - altså jeans, der er lige fra knæet og ned. Sørg for at købe dem så de er et nummer eller to for lange, for så går de udeover stiletten hele vejen ned til gulvet.En anden måde at få benene til at synes længere, er at hoppe i et par højtaljede bukser. Så får du en lang linje hele vejen fra taljen og det skaber et længere look. Prøv for eksempel VILA's Role Highwaist slim jeans til 499 kr.hvis du har slanke ben, og har du lidt sul på lårbasserne, kan du vælge modellenSolo Highwaist jeans til 299 kr.

Nike Air Max 180 Outlet Online Find jeans til små ben på internettet. For eksempel Joe's Jeans (som Kate Moss elsker) eller Ralph Laurens petit-kollektion.

Kylie Minogue er en af de celebs, der har korte ben og som kender alle tricksne til hvordan de bliver længere.

RUNDE HOFTER
Du har sikkert meget svært ved at finde bukser der passer godt i taljen. Enten så gaber bukserne i livet, eller også er de ikke til at hive op over hofterne. Og her er det jo så, at du er nødsaget til at vælge jeans med lav talje. Derfor bør du altid have en bluse uden over, der kan dække en eventuel mekaniker røv.Vælg jeans i de mørkeblå nuancer og undgå slid, da dine lår kan komme til at se meget bredere ud. Jeans med lidt stretch er også rigtig gode. Et par mørkeblå Diesel Ronhar med stretch til cirka 1000 kroner vil være gode til dig.Scarlett Johansson har dejlige runde hofter, så mangler du inspiration skal du bare holde øje med hende.

Nike Air Max 180 Outlet Online DELLER PÅ MAVEN
Hvis du har lidt for mange deller på mavsen, skal du holde dig fra de lavtaljede jeans for at undgå side-frikadeller. Vælg bukser med medium talje - og gerne nogle der strammer maven lidt ind, det kan for eksempel være bukser med en bred linning (altså - der hvor bæltet sidder, ikke!).Sørg for at din bluse går et godt stykke ned over cowboybukserne og vælg gerne en bluse i en mørk farve, og jeans i en lys blå farve. For eksempel Miss Sixtys model'Bella Double Button Sparkle Jean' fra ASOS

LILLE BAGDEL
Er din bagdel flad, kan det være en god ide at købe jeans, der har posede lommer - gerne med en klap, som kan knappes. På den måde kommer der lidt fylde på bagen.Lommerne må gerne sidde meget højt på bagdelen, for eksempel har Rock and Republic lavet et par "wonderbra til bagdelen"-jeans med høje lommer og godt med pynt. Replay jeans er også et godt valg til dig, specielt de modeller, der har broderi eller pailletter på bagdelen. Jeans med slid kan også give dig lidt ekstra former. Et par Diesel-bukser i modellen Doozy eller G-stars Elwood Heritage - begge til omkring 1000 kroner -vil være god til din krop.

STOR BAGDEL
Når du har en stor bagdel, gælder det om at tiltrække så lidt opmærksomhed som muligt til numsen. Undgå baglommer med klap og knapper, ingen store logoer eller similisten, glimmer og glitter, som suger opmærksomheden til numsen. Jeans med slid på bagdelen er heller ikke sagen. Og alt for små lommer dur ikke - lommer skal helst være så flade og neutrale som muligt.

Selv om du måske synes at Replay og Von Dutch jeans med hele logoet syet hen over bagdelen er super smarte, så er det desværre ikke dig, der kan gå med sådan et par flashy jeans.

Et godt råd til, hvordan du finder lige netop din størrelse baglommer er ved at stikke en flad hånd i baglommen mens du har bukserne på. Kan hele hånden være der, så er det den rette størrelse. Mange Diesel-jeans haren god størrelsebaglomme og Auto Low Bootcut fra Only, har et godt snit og en god pasform til dig.Selv om skinny jeans, der er smalle ved anklerne er in lige for tiden, så er det ikke lige et par jeans, som vil passe til dig. I stedet kan du glæde dig til den nye sæson, somvi går i møde nu, for der kommer meget mere vidde og det er lige netop af den type, som du har brug for. Hvis du nu alligevel vil vride måsen i et par smalle jeans, så tag en lang skjorte eller lille kjole udenover.

Jennifer Lopez er en af de kendisser, som du skal holde godt øje med, hvis du vil kopiere en kendis-stil


Nike Air Max 2014 Herre Løbesko University Blå Sort
Nike Air Max 2014 Herre Løbesko University Blå Sort
FYLDIGE LÅR
Piger med fyldige lår kan somme tider have svært ved at finde bukser, der passer i livvidden. Her er det, at du må ty til bukser med stretch, men de må ikke være så stramme at man kan se dellerne på dit lår. Vælg en størrelse der føles behagelig, og som du ikke skal skrue dig ned i.Du skal gå efter jeans i de mørkeblå farver, hold dig fra det slidte look - det sætter nemlig fokus på dine lår og bagdel. Klassiske jeans med bootcut eller en smule vidde vil passe perfekt til en kvinde som dig. Selv om du måske har lyst til at gemme dig i et par baggy jeans, så hold dig fra dem, der gør ikke noget godt for din figur og i værste tilfælde får de dig til at se endnu større ud. Du skal også holde dig væk fra broderede detaljer, diverse flapper og lommer på benene.Som kvinder med korte ben, bør du også finde dig et par højhælede sko eller støvler at hoppe i, for ud over at gøre dine ben længere, så skræller højden et par centimeter af lårene. Vælg gerne et par sko med god tyngde.H&M har et kæmpe udvalg af jeans ? også til fyldige lår, så det er her du skal gå på jagt efter de perfekte jeans. Også Killah Sequin Patch Bootcut Jean fra ASOS vil være perfekt til digHvis du mangler inspiration, så læg mærke til, hvilke jeans Beyonce bruger.

Kommentarer