Nike Jordan Aero Mania Outlet Online

Vi lagerfører Nike Jordan Aero Mania , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Jordan Aero Mania Outlet Online, Sex er fantastisk - men det kan som bekendt også medføre uønskede bivirkninger. Og nu har en ny trussel mod sex-elskere tilsyneladende gjort sit indtog: Flere og flere danskere får nemlig kønssygdommen Mycoplasma Genitalium.Sygdommen har været kendt siden 1980 erne, og Statens Seruminstitut anslår, at 6.000 - 7.000 danskere idag har den uønskede fætter med i bagagen. Mycoplasma Genitalium spreder sig imidlertid lystigt, dels fordi en stor del af de smittede ikke har nogle symptomer og derfor ikke aner, at de har sygdommen, og dels fordi danske læger er kun sjældent tester for sygdommen. Men der findes både tests og en relativt effektiv behandling for sygdommen, så er du i tvivl om, at du kunne være ramt, er der håb for dig...

HAR DU MYCOPLASMA GENITALIUM?
Sygdommen er lidt tricky, for den minder meget om klamydia, så de to forveksles ofte. Typiske symptomer er udflåd fra urinrøret, at det svider, når du tisser og betændelse i livmoderhalsen, men det kan også være, at du slet ikke har nogle symptomer - halvdelen af dem, der har Mycoplasma Genitalium mærker slet intet til den! Gå til læge og drøft Mycoplasma Genitalium (mange læger tester ikke automatisk for sygdommen), hvis du har symptomer eller kæmper med en langtrukken omgang klamydia - det kan være den "nye" kønssygdom. Husk også at blive testet jævnligt for kønssygdomme, hvis du har skiftende sexpartnere eller har dyrket usikker sex.

Nike Jordan Aero Mania Outlet Online SÅDAN BLIVER DU RASK IGEN:
Der er endnu ikke udviklet nogen skudsikker måde at behandle Mycoplasma Genitalium på, men meget tyder på, at den antibiotika, lægerne bruger mod klamydia, også virker mod denne kønssygdom. Der skal dog mere en enkelt dosis til.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Sort Fersken Hvid
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Sort Fersken Hvid
SÅDAN FOREBYGGER DU KØNSSYGDOMMEN:
Behøver vi virkelig sige det? Dyrk sikker sex - husk så det kondom!

Kommentarer