Nike Air Jordan Son Of Mars Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan Son Of Mars , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Son Of Mars Outlet Online, For os kvinder er håndtasken jo så godt som uundværlig, for hvis vi ikke havde den, hvor skulle vi så have alle de livsnødvendige ting, der får en hverdag til at hænge sammen? Mobiltelefon, nøgler, pung, kleenex, læbestift, kalender, tyggegummi... listen er lang og man ved jo aldrig, hvornår man liige skulle få brug for papirclips, ipod, cykellygter,neglefil, notesbok, 3-4 kuglepenne, indkøbssedlen fra forrige fredag, en gammel gajol og så videre.Samtidig siger tasken meget om den du er, folk dømmer dig ud fra hvilke farver og materialer du vælger

og også om tasken ser ny eller brugt ud. Derfor kommer der lige et par tips til, hvilken håndtaske du skal vælge til forskellige anledninger, og så får du lige et par gode plejeråd med på vejen.

Nike Air Jordan Son Of Mars Outlet Online Shoppingtasken
Skal du på shoppetur med veninderne, skal du ikke bare have plads til det sædvanlige udstyr som nøgler, mobiltelefon, makeup og så videre. Nej, det er en god ide at have en taske med, der kan indeholde bare en brøkdel af alle dine fantastiske fund. En god rummelig taske, som ikke er for tung (du skal jo kunne slæbe på mange ting den dag) og som gerne må være enkel i udtrykket.Indkøbsnettet har også fået et comeback, den aflange lærredstaske med tryk, var ellers røget ud af modebilledet en årgang - måske fordi det kun var fordrukne havnearbejdere med træsko, der rendte rundt med et (påtrykt Dansk Metal). Men nu er shopperen fremme igen og både Mark Jacobs og Stella Mccartney har lavet et par labre nogen af slagsen.Hvis Mark og Stella er for dyre for dig, kan du prøve at lede iH&M eller Esprit

Den vilde bytur
På en vild bytur kan en stor taske hurtigt blive en pestilens. Her er en mindre taske meget nemmere at have med rundt - også når man skal svinge rumpetten på dansegulven.Er du en pige med fart over feltet, kan det være praktisk, at tasken har en lille stop som du akn have over skuldren eller om håndledet. Er det i stedet en fin middag, hvor I skal sidde meget ned, er kuverttasken helt ideel.En kuverttaske har ikke strop eller hank men er en oversize pung. Den kan fåes i mange forskellige farver og være mere eller mindre pyntet. På ASOS og hos Vanessas Paradis kan du finde mange fine festtasker.

Plads til tandbørsten
Skal du på weekendbesøg hos vennerne eller familien, er en rejsetaske praktisk, for det er måske lige i overkanten at slæbe sin kuffert med, bare fordi du skal "på landet" i et par dage.Find en rummelig taske, der kan indeholdemakeup-grej og et sæt tøj eller to. Tasken skal enten have skulderrem eller stropper der er lange nok til at man kan have dem over skuldren. Det kan godt gå hen og blive hårdt for armen, hvis du kun kanbæretasken i hånden.Vælg en taske ikraftigt stof eller læder, foren rejse slider hårdt på tasken. Samtidig må materialet ikke være for tungt, for når først du har fået fyld tasken op med tøj og ting, så kommer tasken nemttil at veje mindst et ton!Milla Petit har mange fine lædertasker i store størrelser.

Bær den bærbare
Det kan godt være et problemt, at finde en smart taske til sin bærbare computer, men heldigvis er der et par venner i nøden, som har specialiseret sig i at lave smarte computer-tasker, og hvor prislejet ikke er i Louis Vuitton-klassen.Lotte Liebst og computer-taske.dk har forskellige labtop-tasker til ethvert humør - om duer den farverige type eller business-kvinden, så skulle du kunne finde en lækker taske til computeren.

Nike Air Jordan Son Of Mars Outlet Online Plej din bedste ven
En taske er kvindens bedste ven og derfor skal den passes og plejes, nusses og pudses. Mange lædertasker bliver smukkere med alderen, men kun hvis du giver tasken den rette pleje. Du kan købe læderfedt i de fleste supermarkeder og der koster omkring 20-30 kroner for et lille glas. Læderfedt kan selvfølglig også købes hos forhandleren.Inden du smører fedtet på, skal du rense taskens overflade for snavs og støv med en tør, blød klud. Derefter smører du et lag fedt på tasken - sørg for at komme godt ind i alle kroge. Du kan eventuelt bruge en kasseret sok, som handske til at smørre på med. Lad fedtet trænge ind i skindet før du tører efter med en tør klud. Og vupti - tasken er blank og fin som ny.Tasker i lærred og stof kan i nogle tilfælde vaskes, men hvis du er i tvivl, så spørg i butikken. Hvis tasken kan tåle at blive vasket, kan du lægge den i blød i håndvasken med noget vaskemiddel til håndvask.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort Orange
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort Orange
Billig Pletfjerner
Mange pletter kan fjernes med sulfo (altså opvaskemiddel), sørg for at bruge en sæbe, der ikke indeholder farver, for du kan risikere at den smitter af på tasken. Put en god klat opvaskemiddel på pletten og lad sulfoen trænge godt ind i stoffet. Lad den eventuelt stå natten over, så sæben rigtig kan få fat på pletten. Skyld derefter med lunkent vand.Husk at materialer med perler og pailetter eller påklistret pynt ikke kan tåle en hård behandling, så hvis du har en fin taske, som du er meget glad for kan du opbevare den i en stofpose. De er ikke så nemme at få fat i og følger som oftest kun med, hvis tasken er meget dyr, men hvis du er lidt fingernem kan du hurtigt sy en sammen i hånden.Brug bomuld eller et andet blødt materiale, og husk at stoffet ikke må fnuldre.

Kommentarer