Nike Air Jordan Sixty Club Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan Sixty Club , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Sixty Club Outlet Online, Womans skønhedsredaktør Maria Lynnerup har fingeren på pulsen, når det drejer sig om make-up, og her får du hendes tips til, hvordan du skal se ud dette efterår, hvis du skal være tip top tjekket. Maria fortæller at efterårets looks kan deles op i 5 kategorier:

Nøgen hud
Med dette look ser det ud som om, at du ingen make-up har på- det er nøgent og minimalistisk i udtrykket. Du skal vælge en pudder, der er fløjlsmat og ikke noget med glimmer, highlighter eller shine. Læberne skal også være hudfarvede og uden glos- de skal være helt matte. På øjnene skal du putte nougatfarvede nuancer, igen uden glimmer og glitter. YSL, Helena Rubinstein og det nye mærke Bobbi Brown har masser af produkter i efterårs-sortimentet til det nøgne look.

Nike Air Jordan Sixty Club Outlet Online Tip: gør dine læber hudfarvede ved at bruge concealer eller foundation på læberne. Sørg for at læberne er gennemfugtede og uden tørre flager. Først kommer du et lag læbepomade på og dernæst en smule let consealer eller foundation. Arbejd produktet ind i læbepomaden, så den ikke skiller eller klumper og slut eventuelt af med en gloss uden for meget shine.På catwalken bar modeller fra Dolce & Gabbana, Christian Dior, Calvin Klein, Versace og Prada denne type make up.

Pang på øjnene
Klare farver er det store hit i den mørke tid vi går i møde, så frem med de gule, pink og grønne farver og gem jordfarverne langt væk. Hold dig til at komme én farve på øjenlåget- ikke noget med at mixe gul og blå på samme tid, men du kan sagten bruge forskellige toner af samme farve. Find pangfarverne hos Mac, Gosh og Make Up Store.Når du bruger markant make-up på øjnene, skal du holde igen med farve på læberne og kinderne. Brug en læbestift i samme nuance som dine naturlige læber, eventuelt bare en gloss uden for meget shine.Hent inspiration til dit look fra Sophie Ellis-Bextor og Alexander Mcqueen

Rosenrøde læber
Når det bliver trist og gråt udenfor skal der skrues op for farverne, og dette efterår er det den postkasserøde læbestift, der er super hot. Læbestiften skal være mat og der må ikke være for skinnende. Og hold dig far at optegne læberne med blyant, farven skal være blød i kanten.Tip: For at opnå matte, røde læber kan du efter at have påført læbestiften, kysse af i en kleenex og derefter duppe læberne med transparent puder.På catwalken havde Gucci s modeller knaldrøde læber og Christina Aguilera er også vild med lave lave en rød trutmund.

Sort kant
Du skalud og hamstre flydende eyeliner, for hvis du vil være med på den nyeste trend, skal du bruge spandevis af sort eyeliner. Din eyeliner skal nemlig være lige så markant som tressernes sorte katteøjne.Tip: Det kan være svært at styre en flydende eyeliner, derfor kan du starte med at tegne en skabelon med en kohl blyant. Kohl er nemmere at have med at gøre ? man får en mere lige streg og den er nemmere at viske ud eller rette med en vatpind. Når du er tilfreds med resultatet fylder du skabelonen ud med den flydende eyeliner.På catwalken viste Karl Lagerfeld modeller med en fed streg sort eyeliner og blandt stjernerne skal du kikke efter Amy Winehouse


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Lilla Orange Hvid
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Navy Lilla Orange Hvid
Nike Air Jordan Sixty Club Outlet Online Hollywood glam
Denne tendens minder om de to ovenstående, nemlig røde læber og sort eyliner (dog skal du spare på farven). Looket er perfekt til fester og byture, for her skal du se glamourøs ud som i det gamle Hollywood, med kunstige øjenvipper, knaldrød kyssemund og markerede øjenbryn. Estée Lauder, Lancôme og Chanel er nogle af de kosmetikmærker du skal have fat i for at få looket.Her skal du finde de gamle billeder frem af stjerner som Marilyn Monroe og Rita Hayworth og nutidens stjerner som Dita Von Teese og Gwen Stefani

Kommentarer