Nike Air Jordan Large Size Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan Large Size , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Large Size Outlet Online, Nu er det ikke fordi, atvi har haft så forfærdelig meget mulighed for at lufte bagdelen i en lækker bikini i år, men næste år bliver der højt solskind hele sommeren.Og du an lige så godt gå i træning allerede nu! For selv om vi går en kold tid i møde og rumpetten bliver gemt væk i et par varme bukser, kan du godt holde din numse i form -bare fordinumsen er gemt, betyder det jo ikke at den er glemt, og der er jo ikke noget bedre en at kunne vise sin udkårne (eller ham der bliver det) en perfekt bagdel. Men hvordan er det nu lige man får sådan en?Bare rolighjælpen er på vej - Woman kommer her med gode råd til, hvordan din bagdel bliver bootylicious

Stram op
Fri for appelsinhud
Brug en hamphandske i badet et par gange om ugen. Kør hånden i cirkelbevægelser på numsen, hofterne og inderlårene - det sætter gang i blodcirkulationen. I starten gør det nok ondt, når du kører handsken hen over dit kæreste eje, men efterhånden som du vender dig til det, bliver det faktisk helt behageligt. I stedet for en hamphandske, der måske er knap så sexet at have til at hænge i bruseren, kan du bruge en lækker skrubbecreme til kroppen. De kan købes i parfumerier som Matas og The Body Shop. Kornene fjerner døde hudceller og renser huden, så du ikke får bumser på ballerne. I stedet bliver huden glat og smidig.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko Pink Sort
Nike Air Jordan Large Size Outlet Online BLØD OG RUND
Efter badet kan du smøre din numse ind i en lækker opstrammende creme, så din hud fastholder sin elasticitet. Prøv for eksempel serien Lipophénol Végétal fra Yves Rochers, der er både bodyscub og opstrammende creme for 280 kroner.

Kommentarer