Nike Air Jordan Jumpman Team 1 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan Jumpman Team 1 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan Jumpman Team 1 Outlet Online, Af: Signe Lønholdt

Alle de store designere gør det, og nu er det blevet Marimekkos tur til at samarbejde med den store svenske tøjkæde Hennes & Mouritz. Marimekko er kendt for deres grafiske prints, og det er disse eftertragtede stykker grafik, som nu skal printes på tøjet fra H&M.Det finske design-team vil bruge nogle af de prints, der var populære i 50'erne, 60'erne og 70'erne til deres samarbejde med H&M. Herhjemme er Marimekko nok mest kendt for at lave diverse brugskunst og tekstiler til hjemmet,og 'unikko'-blomsten er nærmestvirksomhedens varemærke,men finnerne har også stor erfaring med tøjdesign.Marimekko vil lave omkring 50 forskellige designs til H&M, og du kankøbe tøjet i butikkerne fra April 2008. Kollektionen vil komme til at bestå af luftige tunikaer, nederdele og kjolerog til mændene: kortærmede bluser og shorts med de eftertragtede prints.


Nike Air Max 2014 Dame Løbesko University Blå Grå Sort
Nike Air Max 2014 Dame Løbesko University Blå Grå Sort
Nike Air Jordan Jumpman Team 1 Outlet Online Chefdesigneren for H&M Margareta Den Bosch siger, at sommerkollektionen i 2008 vil blive glad og frisk som en vitamininsprøjtning.-Vores designteam har længe beundret Marimekkos prints og farver. Da vores designere fandt på at lave en collektion med Marimekko-print, virkede det naturligt og 2008 er lige det rette tidspunkt, siger Margareta Den Bosch

Kommentarer