Nike Air Flight Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Flight , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Flight Outlet Online, Du har sikkert længe gået og håbet på, at alverdens eksperter skulle forbarme sig og erklære øl for en god ting. Og nu er det tilsyneladende sket, for en ny undersøgelse viser nemlig, at øl er ganske sundt; drik det dagligt i små mængder, og du får et langt liv!

Det er cand.scient i human ernæring Per Brændgaard Mikkelsen, der står bag undersøgelsen, som altså viser, at folk med et moderat forbrug af alkohol har 18 % mindre risiko for at dø for tidligt end personer, der er helt afholdende eller har et alkoholmisbrug. Et moderat forbrug vil sige, at du skal drikke en øl om dagen.

Nike Air Flight Outlet Online Det er primært alkoholen, der er årsag til de gavnlige virkninger - den sænker nemlig risikoen for hjerte-kar sygdomme og type 2 diabetes. Så hvis du ikke kan lide øl, kan du med fordel erstatte øllen af et glas vin. Men øl indeholder humle, og indtag af dette vidundermiddel forebygger knogleskørhed, åreforsnævring, ledsmerter, paradentose, søvnbesvær, depression og anst. Tilmed viser gamle studier, at alkohol giver en bedre hukommelse (på sigt altså - ikke nødvendigvis om, hvad du lavede igår!)


Nike Air Max 90 Flag USA Nba Charlotte Hornets Sort Blå Gul Herre Sko Outlet
Nike Air Max 90 Flag USA Nba Charlotte Hornets Sort Blå Gul Herre Sko Outlet
Den eneste fare er så, at du muligvis bliver dårligere til at bedømme en mands kæreste-potentiale af at drikke...Læs mere om det her

Kommentarer