Nike Air Jordan AJ V.2. Low Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan AJ V.2. Low , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan AJ V.2. Low Outlet Online, Læg en lækker lak
Neglelak er superhipt, og der er en sand jungle af funky og elegante neglelakker derude! Men hvis du skal have nogensomhelst glæde af alle kulørerne, så skal farven lægges ordentligt på, før du opnår de eftertragtede smukke, velplejede negle.

Hvordan man gør? Woman viser dig vejen...

Nike Air Jordan AJ V.2. Low Outlet Online Sådan gør du

Start med at smøre hænderne ind i en god håndcreme, og lad den trænge helt ind før du kaster dig ud i neglelakken. Skub forsigtigt neglebåndene tilbage med en rosenpind, og fil neglene i form. ©woman.dk Ryst flasken godt, og dyp penslen i lakken. Tør den ene side af på kanten af flasken, så du ikke får for meget lak på neglen. Læg lakken på i tre strøg - et midt på neglen, og et på hver side. Fyld ikke neglen fuldstændig ud med farve, men lad ca. 2 mm i hver side være fri. Det får dine fingre til at se længere og slankere ud.Hav tålmodighed og læg lakken på ad flere omgange i tynde lag, der hver især skal have lov at tørre godt. Et tykt lag lak giver måske en flot farve lynhurtigt, men du kan også være sikker på at farven hurtigt vil skalle af.Hvis tørringen går for langsomt kan du blæse på neglene med en føntørrer på lav styrke og varme, eller dyppe fingerspidserne et par sekunder i iskoldt vand.Når lakken skal af igen så lad være med at kradse den af, men brug i stedet en acetonefri neglelakfjerner.Hvis du vil have lakken til at holde ekstra længe, så kan det godt betale sig at investere i en god overlak. Faktisk kan selv de billigste lakker holde sig fine i flere dage, hvis du blot slutter af med en holdbar kvalitets-overlak. Det er også en god idé at bruge en underlak før du lægger farve på, da nogle neglelakker godt kan misfarve dine negle.


Online Nike Air Max 180 Em Og Black / Volt
Online Nike Air Max 180 Em Og Black / Volt
TIP: Hvis din neglelak er begyndt at skille eller tørre ud, så dryp et par dråber neglelaksfortynder i flasken og ryst den godt. Farven bliver en smule tyndere, men lakken holder snildt et par måneder mere.

Kommentarer