Nike Air Jordan 28 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan 28 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 28 Outlet Online, 1. Start dagen med morgenmad
Få maskineriet ordentlig i gang med sund morgenmad. Efter en lang nat uden mad, har din krop brug for brændstof. Husk at se på pakken, hvor meget sukker der er i, for selv om produktet viser fitness-billeder på pakken, er det ikke sikkert at det er mindre sukker i end en skål almindelige cornflakes.
2. Spis dig til pænere hud
Vil du have en ren og bumsefri hud? Der er ting du skal holde dig langt væk fra, mens andre ting vil hjælpe din hud på vej. Her får du listen:

Undgå hvide fødevarer som hvede, ris, pasta, kartofler - og søde sager i alle farver. Den slags sætter dit insulin-niveau i vejret, og det skaber desværre teenageansigt på selv den mest voksne kvinde.Spis fed fisk dagligt. De indeholder nemlig Omega 3 og 6-fedtsyrer, som er med til at dæmpe betændelsestilstande i kroppen.Spis mandler - snup en håndfuld i stedet for fisk.Olivenolie er god mod tør hud. Du skal have to spiseskefulde om dagen, for at din hud kan blive gennemfugtet. Samtidig gør olien dig bedre i stand til at optage A-vitamin, som vil hindre, at du får rynker, før tiden er inde til det.

3. Zzz...
Der er ingen, der rigtigt ved, hvorfor vi ikke kan leve uden søvn - men det kan vi altså ikke. Når du sover, bliver din krop genopbygget, dit immunforsvar kommer i gang, og din psyke får lov til at tage en slapper. Og begrebet skønhedssøvn er heller ikke helt ved siden af. Din hud fornyer sig selv, når du sover, og nok søvn vil give dig en frisk glød, mindre tør hud, mindre poser under øjnene og klare øjne uden blodsprængninger. Og holder du din natlige date med Ole Lukøje, vil du desuden få færre rynker.
4. Spis chokolade!
Vi har en stor nyhed! Der er ingen grund til dårlig samvittighed, hvis aftenen ender med tomt guldpapir og fedtede fingre. Chokolade indeholder nemlig en række stoffer, der er gavnlige for din krop!

Phenylethylamin stimulerer de små grå og skærper din opmærksomhed. Theobromin stimulerer din hjertemuskulatur og virker vanddrivende og muskelafslappende. Magnesium er vigtigt, for har du mangel på dette stof, kan det give præmenstruelle spændinger. Så et par stykker chokolade kan måske gøre pms lidt nemmere at komme igennem for dig og dine omgivelser.

Nike Air Jordan 28 Outlet Online Endelig har italienske forskere fundet ud af, at kvinder, der regelmæssigt spiser chokolade, har et bedre sexliv end andre kvinder. Og det er jo også værd at tage med...
5. Snup en vitaminpille
"Spis nu din vitaminpille," sagde din mor, da du for fl ere årtier siden sad og kiggede skeptisk på den grålig-grønne tyggetablet, som de voksne påstod smagte dejligt af jordbær... Men vi er kede af at sige det: Din mor havde ret. Hvis du spiser nogenlunde sundt og varieret og hver dag får frugt, grønt, mælkeprodukter og kød eller bønner, linser og andet proteinholdigt alternativ til kød, kan du godt regne med, at du kan springe vitaminpillen over. Går turen derimod ofte til dit stampizzeria, og husker du ikke at snuppe et æble i stedet for eftermiddagskagen, skal du nok huske din multivitaminpille.

6. Giv dig selv en ansigtsbehandling
Er din hud trist og grå? Men mangler din bankkonto det ekstra, der skal til for at få gjort noget ved det i en skønhedssalon? Så må du til det ældgamle trick: gør det selv! Det gør du sådan: TRIN 1: Rens huden med din yndlingsansigtsvask eller rensemælk. Skrub derefter alle de døde hudceller væk med en skrubbecreme.TRIN 2: Hæld kogende vand i en skål. Hold hovedet ind over skålen, og tag et håndklæde over hovedet. Sid sådan i fem-ti minutter, og dine porer vil blive åbnet. Du kan lægge et par breve kamillete i vandet, da det har en beroligende effekt på huden.TRIN 3: Vask dine hænder grundigt, og vikl lidt toiletpapir om dine pegefingre. Og så er det ellers bare med at klemme meget forsigtigt på de hudorme, der sidder i dit ansigt. Tryk ikke for hårdt, og brug ikke neglene - det kan give dig ar og blodsprængninger.TRIN 4: Nu skal porerne lukkes. Skin tonic er fint, men du kan faktisk også nøjes med iskoldt vand, agurkesaft eller kold kamillete.TRIN 5: Smør en god fugtmaske eller creme i ansigtet - og voila, du er både babyblød og helt ren i krydderen.
7. Stræææk dig
Synes du sjældent, din krop er klar til en ny dag, når vækkeurets hyletone skærer sig ind i dine øregange? Så prøv at strække dig om morgenen. Ikke alene føles det rart, det forbereder også kroppen på dagens arbejde ved at sætte gang i blodomløbet og vække dit nervesystem. Det kan også forebygge ryg- og nakkeproblemer, og så får det dig til at se bedre ud! Du får nemlig en flottere holdning af hyppige strækøvelser.
8. Grin
Latter er godt for helbredet på mange måde. Det øger blodcirkulationen og amerikanske undersøgelser har vist, at latter giver et vedre helbred fordi det øger imunforsvaret og sænker et af de homoner, som giver stress. Så husk at grine et par gange om ugen, og gerne hver dag - det hjælper også på dit sind.
9. Smoothie
C-vitamin går aktiv ind og forebygger rynker og fine linjer. Får du for lidt c-vitamin kan din hud blive slap. Så hvorfor ikke lave en smoothie - stopfyldt med C-vitamin og mineraler og ganske enkelt supersundt for din krop!


Populære Nike Air Max 180 Em Og Volt
Populære Nike Air Max 180 Em Og Volt
En vitaminrig smoothie Cherry Berry:1 banan
1 dl friske eller frosne jordbær
1 dl blåbær
1 dl tranebærsaftBlend det hele sammen, og nyd!

Kommentarer