Nike Air Jordan 14 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan 14 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 14 Outlet Online, Paris, London, New York. De dyre designere har allerede bestemt forårets allerstørste tendenser. Hiv looket fra catwalken ind i dit klædeskab uden at det koster en bondegård. Det bliver farverigt, casual, cool og dejligt sommer-gult.

Tilbage til 70'erne
70'er stilen er på mode igen, så hvis din mor har været snedig nok til at gemme noget tøj fra sin ungdom i klædeskabet, er det bare med at gå amok. Sæt dine stramme jeans på stand-by og spring ud i et par denim-kassebukser. De bliver nemt sofistikerede med en fin skjorte og et par høje hæle i lak. Tunge lange perlekæder sparker i øvrigt atter røv på bedste boho-vis. Og så kommer vi altså ikke uden om den islandske sweater. Tak til Sofie Gråbøl som i DRs krimiserie "Forbrydelsen" gav modellen en renæssance. Vælg en i fin, tynd strik, Ikke den gamle tykke vamsede genbrugs-fætter.

Nike Air Jordan 14 Outlet Online Gul som solen
Sig farvel til vintervejr og kulde. Forårets helt store modefarve bliver varm og gul. Ja, alle mulige sol-farver. Også orange blandet med pink eller koralrød bliver et varmt hit. Hvis du ikke lige synes, at en gul bluse klæder dit ansigt, så få den gule farve ind som accessorie. Enten som taske, armbånd, bælte eller vælg et par af de farvede ballerinaer i lak, der bliver hotte i foråret.

Go global, girl!
De etniske mønstre og farver er for alvor på banen. Både i nederdele, kjoler og store skjorter. Go tribal. Alt er tilladt, når du hopper i det bedste fra alverdens stammefolk. Skynd dig ud og scor en poncho i den nærmeste genbrug. Ligesom stormønstrede tørklæder. Afrikansk batik, sydamerikanske mønstre og mellemøstlige tørklæder. Tænk multietnisk. Ton det flippede ned med en smal sort blazer. Mix med pencilskirt eller herrebukser med høj talje og bevar et sofistikeret look.

Botanik og romantik
De blomstrede tekstiler slår for alvor igennem. Især blandt kjoler i tynd bomuld. Længden går til midt på skinnebenet, og A-formen er stadig in. Romantikken viser sig via den flæsede skjortebluse. Florlette kjoler med kanariegult blomsterprint er generelt et hit, Undgå lille-pige-looket ved at tilsætte rå læderbælter eller en anden stor kommende trend, den røde laktaske.


Danmark Nike Air Max 180 Qs 2014 New Herre Retro Running Sko
Danmark Nike Air Max 180 Qs 2014 New Herre Retro Running Sko
Unika hitter
I2008 vælger flere af de danske designere at lancere specielle unika-kollektioner, hvor de kun laver meget få eksemplarer af hvert stykke tøj. Invester i unika fra enten Susanne Rützou, Day Birger et Mikkelsen eller Julie Fagerholt og hold budgettet via besøg i H&M, Bestseller eller Zara.

Kommentarer

Nike Air Jordan 14 Outlet Online