Nike Air Jordan 2 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Jordan 2 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Jordan 2 Outlet Online, Gulvlang kjole
Det største musthave denne sommmer, som du skal have hængende i dit klædeskab, er den gulvlange kjole. Find en enkel kjole med masser af farver, og du har et sikkert hit til alle sommerens grill- og havefester. Brug den lange kjole med flade sandaler, eller hvis du ikke er så høj: med enkle plateau-sandaler

Flade sandaler
Jesus-sandaler og gladiator-sandaler bliver super moderne her til sommer. Vælg den enkle model i mørkebrunt læder, eller våg dig ud i en multifarvet lak-sandal eller gladiator-sandal med remme op til midt på læggen.

Nike Air Jordan 2 Outlet Online Lette tørklæder
Gennem hele vinteren har vi gemt os bag store tørklæder som partisaner-tørklædet. Men trenden fortsætter selv om det bliver varmere i vejret -nu bliver tørklæderne blot mindre i størrelsen og lettere i materialet. Gå efter tørklæder i silke eller chiffon og tag gerne en farve, der matcher resten af dit outfir

Bubblegum
Husker du de store lyserøde bobler man kunne lave af80'ernes og 90'ernes hvinende søde bobletyggegummi? Den stærkt pink pangfarve er et must denne sommer, og hvis du får en flot solbrun kulør, vil en bubblegum-farvet bikini være et musthave for dig.

Rock a Billy
Fra bubblegum til pink ladies. Rock a Billy-stilen som du ser i Grease bliver moderne igen. Højtaljede bukser, med smalle ben og gerne stumpbukser, brede elastikbælter og plateausandaler er hot hot hot her til sommer, og vil du fuldføre stilen, skal du have fat i en kropsnær læderjakke til de kølige suuummmeeer niiiiights.

Flæser
De feminine flæser er ikke noget vi har set i modebilledet de sidste par år, men til sommer dukker flæserne op igen. Og du kan roligt investere i et stykke tøj med flæser, for på efterårscatwalken blev der vist rigtig meget tøj - kjoler, skjorter, bluser, ja selv hatte med flæser.

Nike Air Jordan 2 Outlet Online Buksedragt
Med 70'er moden, der jo er super moderne i år, er også buksedragten tilbage. Hvor sidste års buksedragter skulle være a la kedeldragten, har dette års snit et mere etnisk og afslappet præg. De er haremsinspirerede med løst, behageligt stof. Brug den med flade lædersandaler.Hvis du klikker på et af de fem biller til venstre, går du direkte til galleriet, hvor du kan se en masse billeder af sommerens musthaves, og hvor du køber dem.

Vil du hellere lige have styr på forårets musthaves så klik her, ellerfå inspiration til en smuk forårskjole


Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Blå / Rød Salg
Nike Air Max 2015 Dame Sko Sort / Blå / Rød Salg
Forhandlerliste:
Mango
Only
Topshop
Ellos
Musthaves.dk
Agusta.dk
Smartgirl.dk
Fashionfactory.com
Youheshe.com
Buksepigen.dk
Asos.com

Kommentarer

Nike Air Jordan 2 Outlet Online