Nike Heels Outlet Online

Vi lagerfører Nike Heels , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Heels Outlet Online, 1. BLIV DUS MED DIN KROP
Den kropsdel, flest kvinder rater som smuk, er deres ansigt - og det er ikke, fordi vi alle sammen render rundt og har model-træk. Næh, forklaringen er simpelthen, at det er den kropsdel, vi er mest vant til at se på. Hvis du vil være ven med hele din krop, er første skridt på vejen, at du lærer den at kende.

Se på din nøgne krop i et spejl og gør det regelmæssigt, så du bliver dus med dit spejlbillede. Hvis du ikke kan holde ud at kigge på hele din krop i al sin magt og vælde, så betragt den i små bidder - brug et lommespejl til at studere udvalgte dele af din krop eller kig kun på de mindst frygtindgydende dele af din krop.

Nike Heels Outlet Online For at lære din krop at kende, skal du også vide, hvordan den føles. Gør noget sensuelt, der får dig til at mærke hele din krop - smør hele din krop ind i blød kropsolie, sov nøgen og mærk dynen mod din bare hud, få kæresten eller en professionel massør til at give dig en massage. Tænd en røgelsespind og sug duften til dig. Læg dig ned og lyt til musik, så du kan fornemme den i hele kroppen. Onanér. Eller træk vejret dybt ned i lungerne og mærk ilten suse til alle lemmer.

Lær at onanere

2. DYRK MOTION
Lad være med at gøre det, fordi du vil tabe dig eller bakse med din krop, så den ændrer form - gør det, fordi motion gør din krop stærk og sund, og fordi det får dig til at føle dig godt tilpas. Mantraet er som altid: Find en træningsform, du kan lide og træn regelmæssigt.

Kan du simpelthen ikke tage dig sammen til at komme i gang? Det ER behageligere at ligge på sofaen, men motivér dig selv ved at huske dig på, hvor rart og sundt det føles bagefter. Og så får du oven i købet mere energi af at røre dig!

Nike Heels Outlet Online Sådan får du motion på den sjove måde


3. PÅSKØN DIN KROP
Din krop er et mirakel med hud - et kunstværk, en top-tunet, genial maskine! Hvor tit påskønner du egentlig det?

Det har da også sine fordele at beklage sig over sin grimme, dumme, uvorne krop: Det giver dig noget bonde med veninderne over. Det giver dig noget at bekymre dig om i ledige stunder. Og din ulykkelighed får kæresten til at stå på pinde for at gøre dig glad igen - indtil han bliver træt af at lægge øre til. For din evige klagesang forstærker bare din elendighed, og så stjæler det oven i købet tid og energi, du kunne have brugt til mere nyttige ting, som for eksempel at tage opvasken eller hjælpe et sultent barn i Afrika.

Nike Heels Outlet Online Derfor: Fokusér på det positive. Næste gang du ser dig i spejlet, så lad være med at ret blikket mod dellerne, der vælter ud over bukselinningen - gør i stedet en aktiv indsats for at overdøve den negative stemme indeni og fortæl dig selv min. 5 ting, der er smukke ved dig selv (og gerne flere). Det gælder om at "overspille" dine negative opfattelser, og det er svært, men det kan lykkes. Hvis du har brug for en lille hjælp, så sæt en seddel med en liste over dine smukke træk på spejlet, så du ikke glemmer netop dine fordele.


4. LYT TIL DIN KROP
Sov, når du er træt. Spis, når du er sulten. Og stop med at spise, når du er mæt. Mad er i bund grund bare brændstof til kroppen, så lad være med at klø på for at nå et bestemt tal på vægten - bestræb dig stedet på at blive sund og nå et niveau, hvor du føler dig stærk, sund og fyldt med energi.


5. HUSK PÅ, AT DE ANDRE HELLER IKKE ER PERFEKTE
Det kan godt være, at stjernerne og alle modellerne stråler af pletfri perfektion, men husk på, at sådan ser de slet ikke ud i virkeligheden! Først og fremmest er de måske født med en anden kropsform end dig - og kropsform kan man nu engang aldrig ændre på, hverken med slankekure eller plastickirurgi. Dertil har de et hav af eksperter til at hjælpe dem med at spise sundt, holde formen og bruge de rette produkter. Sidst, men ikke mindst, har de enhver piges allerbedste hemmelige våben, foto-redigeringsprogrammet Photoshop. Der er ikke den delle og bums, det program ikke kan skjule...

" target="_blank">Se hvor meget en tur gennem Photoshop egentlig kan retouchere en pigeHvis du vil have et forbillede, så se i stedet på rigtige kvinder - af den slags med ridebukselår, hængebryster og strækmærker (den slags skavanker gemmer de fleste af os under tøjet!) Og lær så at acceptere den krop, du nu engang er født med, for du kan alligevel ikke ændre den.


5. KLÆD DIG EFTER DIN KROPSFORM
Er du træt af en bred mås eller bittesmå bryster? Så tag det tøj på, der klæder DIN kropsform og få det bedst mulige ud af den.

Sådan vælger du de rette jeansFind den kjole, der passer til din kropsfacon


7. SØG HJÆLP
Hvis du har en spiseforstyrrelse eller din utilfredshed med din krop stjæler så meget af din tid, at det nærmer sig en besættelse, så tøv ikke med at søge hjælp! Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser har en gratis, anonym telefonrådgivning, men du kan også få rådgivning via mail på [email protected]


Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series amerikansk Usa Dame Sko Flash Blå Grøn Online
Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series amerikansk Usa Dame Sko Flash Blå Grøn Online

LÆS MERE:
10 tricks til at holde af din kropHvis du elsker din krop, får du bedre sex

Kommentarer