Nike Lunar Outlet Online

Vi lagerfører Nike Lunar , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Lunar Outlet Online, Er det ved at være længe siden, du sidst har gjort noget godt for verden? Så er det måske på tide - fat pengepungen, klik forbi amnesty.dk, køb lidt lækkert vintertøj og giv en skærv til kampen for menneskerettighederne!

I år fylder FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheder 60 år. Siden sin fødsel lige efter 2. verdenskrig har menneskerettighederne været med til at stoppe tortur, sikre børns og kvinders rettigheder verden over og fjerne apartheidstyret i Sydafrika. Men kampen er ikke ovre, og det sætter Amnesty fokus på med kampagnen PROTECT ME 2008.

Nike Lunar Outlet Online Tre danskere designere har designet et stykke tøj til PROTECT ME 2008 - Tusnelda Bloch Copenhagen har lavet en cardigan, d'AHrling har kreeret en kjole og Black Milk designet et par jeans. Overskuddet fra salget af de tre stykker tøj går ubeskåret til Amnesty Internationals kamp for at skabe respekt og opmærksomhed om FNs menneskerettighedserklæring.

Tøjet indgår i designernes vinterkollektioner og kan købes i butikker over hele landet eller på amnesty.dk/shop. Du kan kende tøjet i butikkerne på, at det er udstyret med et PROTECT ME-mærkat.


Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series USA Herre Sko Flash Rød Grøn tilbud
Nike Air Max 90 87 HYP PRM Flag Series USA Herre Sko Flash Rød Grøn tilbud
LÆS MERE:
Få mere inspiration til at gøre en god gerning

Kommentarer