Nike Dunk SB Outlet Online

Vi lagerfører Nike Dunk SB , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Dunk SB Outlet Online, "Mere mode for mindre penge med nyheder hver uge". Lyder det, som om det er dit private shoppe-motto? Så er der godt nyt til dig: Torsdag den 28. august 2008 åbner Gina Tricot - en svensk butikskæde med nøjagtig samme slogan - sin første butik i København.

Og hvis du elsker H&M og Vero Moda er der virkelig noget at glæde sig til: Kæden lover lækkert tøj i massevis til rimelige penge - og der er nyt på hylderne hver uge!

Nike Dunk SB Outlet Online Se Womans galleri med nogle af de lækkerier, du kan købe i Gina Tricot, ved at klikke på billederne til venstre.

Gina Tricots første kollektion blev til hjemme i dagligstuen hos Jörgen og Annette Appelqvist i 1997, og i dag er kæden vokset til 99 butikker spredt over Sverige, Norge og Finland - butik nr. 100 er den første danske butik. Og der er allerede to butikker til på tegnebrædtet i Danmark: I løbet af efteråret åbner Gina Tricot nr. 2 og 3 henholdsvis på Strøget i Købehavn og i Roskilde.


Nike Air Max 90 Flag USA NBA Chicago Bulls Alle Rød Dame Sko gratis forsendelse
Nike Air Max 90 Flag USA NBA Chicago Bulls Alle Rød Dame Sko gratis forsendelse
Se mere til Gina Tricots sortiment på www.ginatricot.com - du kan også shoppe online der, hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi København.

Kommentarer