Nike Air Huarache Light Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Huarache Light , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Huarache Light Outlet Online, Lad være med at pille
Det er fristende at pille eller trykke bumserne ud - men det kan føre til betændelse, og i længden kan det betyde grimme, permanente ar.


Behandl din hud rigtigt
Rens og fugt din hud morgen og aften og sørg for at vælge de rette produkter til det. Vælg vandbaserede, non-comedone fugtighedscremer, der ikke stopper hudens porer, og undgå skin tonic med alkohol - det får nemlig din hud til at tørre ud med det resultat, at huden producerer mere olie, som tilstopper porerne og skaber flere bumser. Vælg gerne en plejeserie særligt til uren hud.

Nike Air Huarache Light Outlet Online
Smid skrubbecremen ud
Bumser forsvinder ikke, fordi du skrubber huden grundigere. Tværtimod, ivrig skrubben irriterer bare din hud og gør det hele meget værre. Så drop skrubbecremen og brug i stedet en blid rensecreme til at fjerne skidt og møg hver morgen og aften.


Spar på din foundation
Make-up kan ganske vist skjule de grimme bumser, men det stopper også porerne og skaber i længden flere urenheder. Brug i stedet en concealer, der indeholder et anti-bumsemiddel


Undgå at irritere huden
Sover du mere på den ene end på den anden side? Støtter du hovedet i hænderne, når du sidder på arbejdet? Sidder du med telefonrøret oppe i hovedet hele dagen? Har du langt hår, der rører dit ansigt hele dagen? Alle disse småting er også med til at irritere din hud, så undgå dem!


Spis sundt og drik masser af vand
Det kan selvfølgelig ses på din hud, at du holder dig sund indefra.


Herre Nike Air Max BW Løbesko Hvid Sport Rød
Herre Nike Air Max BW Løbesko Hvid Sport Rød
Nike Air Huarache Light Outlet Online
Gå til lægen
Hvis du passer godt på din hud og har behandlet den med håndkøbsmidler mod bumser i 6-8 uger, uden du kan se nogen effekt, så kontakt din læge og få en henvisning til en hudlæge ? der kan du få recept på stærkere produkter, der kan få has på de grimme

Kommentarer