Nike Cortez Nylon Outlet Online

Vi lagerfører Nike Cortez Nylon , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Cortez Nylon Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Aldrig har rummelige dametasker været mere in end de er lige nu ? og den vel nok kendteste af de store håndtasker er Hermes berømte Birkin-taske. Den klassiske taske blev skabt af det franske modehus specielt til den britiske skuespillerinde, sangerinde og sexsymbol fra 1960'erne, Jane Birkin, efter en uheldig episode i 1981, hvor hun tabte tabte alle sine ejendele ud af en alt for lille taske. 3 år senere havde Hermes skabt den ideelle løsning på dametaske-problemet, og deres rummelige Birkin-taske blev straks et modehit blandt alverdens kvinder.

Nike Cortez Nylon Outlet Online Men nu klager Jane Birkin over, at sådan en stor taske ikke altid er vejen frem.

- Jeg elsker min Hermes-taske, men jeg slæber så mange ting rundt i den, at jeg tror, at det er en af grundene til, at jeg harsenebetændelse, siger hun.

Jane Birkin i 1960'erne

- Så nu har jeg en bæltetaske til en 50'er fra Edinburgh. Det er en delikat lille sag, der lige nøjagtig har plads til alle nødvendighederne. Jeg fortalte Hermes, at hvis jeg var dem, ville jeg seriøst overveje at lave en bæltetaske.


Nike Air Max BW Dame Løbesko Sort Hvid Pink
Nike Air Max BW Dame Løbesko Sort Hvid Pink
Nike Cortez Nylon Outlet Online Hermes overvejer nu helt sikkert ikke at droppe den populære taske. Selv i dag ? 22 år efter den først kom på markedet ? er Birkin-tasken den absolut mest eftertragtede luksustaske i verden. Der er 2½ års ventetid på tasken, og den koster fra ca. 36.000 til over 460.000 kroner stykket, alt efter hvad den er lavet af. Tasken fik i øvrigt endnu et pr-boost, da Samantha forsøgte at få fingrene i den i en episode af Sex And The City.

Kommentarer