Nike Lebron 12 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Lebron 12 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Lebron 12 Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

The Body Shop startede som et lille-bitte firma hjemme hos Anita Roddick og hendes mand Gordon. Det prydede sig af at have høje etiske standarter ? blandt andet er firmaet meget imod dyreforsøg og de gør en dyd af at beskytte miljøet og betale deres producenter en fair pris for deres varer. Og konceptet var en gigantisk succes: I dag har The Body Shop butikker i 53 lande verden over, deriblandt Danmark.

Nike Lebron 12 Outlet Online Men nu har ejerne kastet håndklædet i ringen og The Body Shop er blevet solgt til den franske kosmetik-gigant L Oreal. Grundlæggeren Anita Roddick beholder stadig 18 % af aktierne i sit firma, men hun benægter på det stærkeste, at firmaet sælger ud af deres værdier.

- Jeg sælger ikke ud. Og formodningen om, at jeg sidder ved siden af fjenden, er absolut forkert, siger Anita.

- Vi har altid haft stor respekt for Body Shop s succes og for dens stærke identitet og de værdier, deres fantastiske founder, Anita Roddick, har skabt. Et partnerskab mellem vores selskaber giver god mening, siger L Oreals direktør, Lindsay Owen.


Nike Air Max TN Herre Hvid Guld Gul Sort
Nike Air Max TN Herre Hvid Guld Gul Sort

The Body Shop kommer til at bestå som mærke ? med den nuværende profilog samme ledelse (som Anita forlod i 2002). Der er heller ikke planer om at lukke nogle af deres butikker.

Kommentarer

Nike Lebron 12 Outlet Online