Nike KD 5 Outlet Online

Vi lagerfører Nike KD 5 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike KD 5 Outlet Online, Dit hår er en vigtig del af dit look. Det skal afspejle hvem du er, det skal bakke op om din garderobe, og så skal det makke ret og gøre det, du gerne vil have det til! Men det er ikke lige sådan at vælge en frisure. Der er masser at vælge imellem, og hvordan finder du egentlig ud af, hvad der er rigtigt for dig? Frygt ikke, for Woman har svaret!

Når du vælger frisure, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke på, hvad du godt kan lide og hvad du gerne vil udstråle med dit hår- er du mest til et afslappet look, eller kan du bedre lide klassisk hår og tøj?Derudover er der 3 praktiske ting, du skal overveje:

Hvordan er dit hår? Hvad kan rent faktisk lade sig gøre? Har du piv-fladt hår, er det måske ikke lige til at skabe lækkert fald i lokkerne, og kort hår vokser ikke langt på en nat (ikke uden extensions i hvert fald). Selvom styling-produkter og en god klipning kan gøre meget, kan det ikke hjælpe på alt.Hvad passer til dit ansigt? Ligesom tøj kan fremhæve dele af din krop, du kan lide, og skjule ting, du er mindre vild med, kan en frisure også bringe proportion og balance til dit ansigt.Hvad passer til din livsstil? Har du 2 minutter til at sætte hår om morgenen, eller ofrer du gerne en halv time på at føntørre, glatte og style parykken? Og hvor mange penge vil du egentlig ofre på lokkerne ? har du råd til extensions og striber hver 2. måned eller er dit budget ikke til den slags ekstravagante vaner?

Nike KD 5 Outlet Online Med de tre ting in mente, kan du gå på jagt efter dit nye hår. Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal gøre ved håret, så glo på billeder i reklamer og af stjerner, i blade, i tvog på nettet og lad dig inspirere. Woman har fundet et par gode sider til inspiration:

http://www.hair-styles.org/
http://www.free-beauty-tips.com/hairstylegallery.html
http://www.beautifulhairstyles.com/
http://www.beautyriot.com/
http://www.chachacha.dk/Inspiration
http://www.sofeminine.co.uk/m/beauty/hairstyles.html
http://www.more-hairstyles.com/

Vil du være helt sikker på, at du har valgt rigtigt? Så prøv frisuren, inden du lader frisøren klippe! På internettet er der masser af steder, hvor du kan afprøve frisure blot ved at uploade dit billede.


Nike Air Max TN Herre Guld Sølv Hvid Sort
Nike Air Max TN Herre Guld Sølv Hvid Sort
Prøv din nye frisure på, før du sætter dig i frisørstolen

Kommentarer

Nike KD 5 Outlet Online