Nike Kyrie 2 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Kyrie 2 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Kyrie 2 Outlet Online, Det er ingen hemmelighed, at David Beckham er en ordentlig mand, der gør meget ud af altid at være ulasteligt klædt. Men hans ordenssans omfatter mere end bare at være velklædt, indrømmer fodboldstjernen nu. I et interview fortæller David nemlig, at han lider af OCD ? en psykiatrisk lidelse med tilbagevendende tvangstanker og / eller tvangshandlinger. Og det gør, at godten overhovedet ikke kan slappe af, medmindre alt omkring ham er i perfekt orden.

- Jeg har denne her tvangstanke, hvor jeg er nødt til at have alt på lige linier eller i par, indrømmer stjernen.

Nike Kyrie 2 Outlet Online - Jeg putter mine Pepsi-dåser i køleskabet, og hvis der er en for mange, putter jeg den i et andet skab et eller andet sted. Og når jeg kommer ind på et hotelværelse, er jeg nødt til at flytte alle brochurer og bøger og putte dem ned i skuffen, før jeg kan slappe af. Alt skal være perfekt.

Tvangstankerne får også stjernen til at bruge timer på at få møblerne til at stå ordentligt, og de betyder, at han SKAL have nye fodboldstøvler på inden hver eneste fodboldkamp han spiller.

Da David blev spurgt, om han havde prøvet at slippe for ritualerne, svarede han:

- Jeg vil gerne. Men jeg har prøvet, og jeg kan ikke stoppe.

Nike Kyrie 2 Outlet Online Op mod 20 procent af den danske befolkning lider af OCD i mild grad ? for 150.000?200.000 danskere er lidelsen så voldsom, at de ikke kan leve et normalt liv. OCD kan behandles med en kombination af anti-depressiv medicin og kognitiv terapi. Harrison Ford, Woody Allen, Winona Ryder og Michelle Pfeiffer er andre kendisser, der kæmper mod OCD.


Nike Air Max TN Herre Hvid Sølv
Nike Air Max TN Herre Hvid Sølv
Læs mere om OCD på OCD-foreningens hjemmeside, www.ocd-foreningen.dk

Kommentarer