Nike Kyrie 1 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Kyrie 1 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Kyrie 1 Outlet Online, Så er endnu et magasin ude med sit bud på, hvem der egentlig er verdens bedst klædte. Denne gang er det det amerikanske sladderblad People, som har et bud på stjernernes stil- eller rettere: Det er faktisk deres læsere. Normalt plejer det nemlig at være et hold af professionelle, der kårer årets mest velkendte stjerner, men i århar læserne fået lov til at kåre deres favoritter.

Og deres dom var klar: Jennifer Aniston er den ubestridt mest velklædte kvinde lige nu, mente nemlig hele 54 % af læserne.

Nike Kyrie 1 Outlet Online - Hun har en sans for mode, der er lige til at gå til, forklarer chefredaktøren på People, Elizabeth Sporkin

- Hun går i jeans og blazer-jakker. Hun klæder sig som en helt almindelig person, og også med hensyn til hendes festtøj har man en fornemmelse af, at man virkelig kunne klæde sig som hende, hvis man skulle ud til en begivenhed.


Nike Air Max TN Herre Hvid Grå Grøn Sort
Nike Air Max TN Herre Hvid Grå Grøn Sort
Også mændene fik et ord med på vejen- Justin Timberlake blev kåret til den mest trendy mand, men der var også stor ros tilDavid Beckham, når han er i jakke og jeans. George Clooney fik stemplet "Hollywoods nye Cary Grant" fordi han er den ubestridt bedste i det klassiske sort-hvide look.

Kommentarer