Nike Dunk SB Mid Outlet Online

Vi lagerfører Nike Dunk SB Mid , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Dunk SB Mid Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Næppe er sommeren gået rigtigt i gang, før det årlige sommerudsalg er skudt i gang. Men hvad skal du egentlig investere i, nu du kan score alt muligt mærkeligt til næsten ingen penge?

Nike Dunk SB Mid Outlet Online Først og fremmest er udsalget en ganske glimrende lejlighed til at få fyldt op i sommertøjet ? du kan jo bruge det flere måneder endnu og hele næste år, hvis du vælger klassiske ting!

Derudover er udsalget også en ganske glimrende lejlighed til at få fyldt op i basisgarderoben

Men hvad nu hvis du vil tænke lidt ud i fremtiden og allerede nu investere i ting, der bliver hot til efteråret? Vi har spurgt Womans moderedaktør Bjørg Finsen, og her er hendes fem fif til, hvilke efterårshit, du med held kan finde på sommerudsalget:

ALT, DER ER BLÅT, GRÅT OG SORT
Efteråret er traditionelt årstiden for de noget mørkere farver, og hit-farverne dette efterår bliver sort, gråt og blåt. Det lyder måske lidt kedeligt, men det er det ikke nødvendigvis. Grå og blå kommer for eksempel i alle mulige nuancer ? og begge passer de perfekt til efterårets andet store hit, denim!

Nike Dunk SB Mid Outlet Online JEANS OG ANDET DENIM
Rock-chic'en lever i bedste velgående, så hvis du ikke allerede har et par stramme jeans, så køb et par billige på udsalg ? du får nemlig god brug for dem til efterår! Du kan også med held investere i alt muligt andet, der er af denim ? nederdele, kjoler og veste. Råt bliver nemlig hot!

KITTELKJOLER
De har været superpopulære hele foråret, og ikke uden grund: Kittelkjolerne er nemlig ultra-klædelige! De dækker din numsen og giver dig en lækker, smal overkrop, og det er en af grundene til, at de bliver ved med at være et hit til efterår. Så hvis du ikke allerede har en kittelkjole, så køb en nu, mens de er billige.

BALLERINA-SKO
De er super-praktiske ? og så er de smukke! De flade ballerinaer fås i alskens farver og lige fra det helt søde til det mere rå, og derfor forsætter skoene deres sejrsgang endnu en sæson. Bare køb løs ? de passer fint både til nederdele, jeans og herrebukser.

Nike Dunk SB Mid Outlet Online TRENCHCOAT
Mangler du overtøj? Så er den klassiske trenchcoat fremme endnu en sæson. Og du kan sagtens købe en nu og bruge den til langt ud på efteråret, hvis bare du bruger en tyk, vamset striktrøje indenunder?


Nike Air Max TN Mesh Herre Hvid Sort
Nike Air Max TN Mesh Herre Hvid Sort
Læs mere:

Kommentarer