Nike Air Presto Flyknit Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Presto Flyknit , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Presto Flyknit Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Hvis der er en ting, vi alle husker Cindy Crawford for, så er det hendes karakteristiske modermærke over munden. Men modermærker er ikke kun lutter pynt ? det har Cindy måtte sande. Hun fik nemlig for nylig fjernet 3 modermærker, fordi der var fare for, at de kunne udvikle sig til kræft.

Nike Air Presto Flyknit Outlet Online - Modermærket på mit ansigt er ikke af den farlige type, beroliger skønheden.

- Men jeg har andre, og dem får jeg tjekket hvert år. De tre, jeg fik fjernet, lignede en samling af næsten flade, små-bitte pletter.

Er du bange for, at dine modermærker er farlige? Så slå koldt vand i blodet. Du skal faktisk kun holde øje med dine modermærker, hvis:

Et eksisterende modermærke ændrer form eller farve, hvis det begynder at bløde eller væske, eller hvis der kommer et sår på det, der ikke vil heleDu pludselig får nye modermærker, der er uregelmæssige i formen. Det er helt normalt at få nye modermærker indtil du er 40 år, så længe modermærkerne er jævne i farven og har en skarp kantDit modermærke vokser sig større end 7 millimeter på den længste led


Forandringer i modermærker kan være første tegn på kræft ? og modermærkekræft bliver fremkaldt af solens stråler og solskoldninger. Hvis du vil beskytte dig mod modermærkekræft, så lad være med at opholde dig i solen mellem kl. 11 og 14 om sommeren. Går du ud i de farlige soltimer, så dæk dig til med tøj ? husk at solcreme kun beskytter mod solskoldning, ikke mod de stråler, der udløser hudkræft!


Nike Air Max TN Herre Hvid Metallic Guld Gul Sort
Nike Air Max TN Herre Hvid Metallic Guld Gul Sort
Nike Air Presto Flyknit Outlet Online Læs mere:
Tjekker du dine modermærker? Deltag i Woman Debatten

Kommentarer