Nike WMNS Roshe Run Outlet Online

Vi lagerfører Nike WMNS Roshe Run , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike WMNS Roshe Run Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Make-up er skønt! Det kan skjule, det kan fremhæve, og med lidt snilde kan det få enhver til at se dårende dejlig ud. Men make-up stjæler også betragtelige mængder tid og penge, viser en ny britisk undersøgelse...

Nike WMNS Roshe Run Outlet Online Niveau Visage har spurgt 2.500 kvinder om deres forhold til make-up, og deres fund var skræmmende: De viser nemlig, at kvinder i løbet af et gennemsnitsliv bruger knap 245.000 kroner på make-up (eller ca. 3.680 kroner om året)! Og vi bruger i gennemsnit 35½ minut foran spejlet hver evig eneste dag- 21 minutter om morgenen, 3 x 5 minutter i løbet af dagen for at friske ansigtet op, og til sidst 10 minutter om aftenen for at fjerne make-uppen igen. I alt betyder det, at vi bruger hen ved to år af vores liv på make-up; de første 603 dage på at smukkesere os, de næste 170 dage bruger vi på at fjerne skidtet igen!

Det er dog ikke alle, der tager sig tid til at rense huden igen- hele 44 % af de adspurgte indrømmer, at de regelmæssigt går i seng med make-up på.

Undersøgelsen viste også, at de fleste kvinder begyndte at bruge make-up, da de var omkring 14 år.


Nike Air Max TN Mesh Herre Sort
Nike Air Max TN Mesh Herre Sort
Læs mere:

Kommentarer

Nike WMNS Roshe Run Outlet Online