Nike Roshe Run HYP QS Outlet Online

Vi lagerfører Nike Roshe Run HYP QS , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe Run HYP QS Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Scarlett Johansson handler der - og det gør Lindsay Lohan, Gwyneth Paltrow og Kirsten Dunst også. Stil-ikonet Kate Moss er svoren fan, ja, faktisk så svoren, at hun netop har sagt ja til at designe sin første kollektion for dem. Det handler naturligvis om den engelske tøjbutik Topshop - og lige om lidt åbner de deres første rigtige butik i København!

Nike Roshe Run HYP QS Outlet Online Topshop har ganske vist allerede i nogle år gemt sig på toppen af Illums og Magasin i København, men nu satser kæden stort på Danmark, og første skridt på vejen bliver en 380 kvadratmeter stor butik på Strøget i København. Senere vil butikker over hele landet komme til, lover kæden.

Dørene til shoppe-mekkaet bliver slået op torsdag den 23. november kl. 10, og du kan glæde dig til frit valg til samtlige Topshops populære, catwalk-inspirerede kollektioner. Derudover vil der være masser af accesories og sko at finde i butikken, og så kan du også glæde dig til prisvenligt designertøj: Topshop er nemlig kendt for flittigt at bruge gæstedesignere. De har allerede samarbejdet med navne som Celia Birtwell, Zandra Rhodes, Preen og danske Jens Laugesen og Peter Jensen, og i begyndelsen af 2007 kan du se frem til Kate Moss' første kollektion.

Vil du vide, hvad du har at glæde dig til? Så tjek Topshops engelske site ud på www.topshop.com


Nike Air Max TN Dame Hvid Blå
Nike Air Max TN Dame Hvid Blå
Læs mere:

Kommentarer

Nike Roshe Run HYP QS Outlet Online