Nike Roshe One BR Outlet Online

Vi lagerfører Nike Roshe One BR , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Roshe One BR Outlet Online, Naturlige læber - sådan gør du

Ingen tvivl om det: Rød læbestift oser af sex og pink læbestift er perfekte til at sætte fokus på lækre læber. Men den ultimative kyssemund er nu ganske naturlige læber - eller i hvert fald læber, der ser helt naturlige (bare lidt bedre!) ud.For naturlige læber er nemlig bestemt ikke nøgne læber! Det kræver flid, fedt og snyd at få læber, der ser naturligt dejlige ud. Men resultatet er det værd, for intet er så kysbart som naturlige læber. Og forståeligt nok er look'et en klassiker både på stjernerne og på catwalken. Naturlige læber er nemlig perfekte både i kombination med det helt nøgne look, hvor du blot fremhæver kinderne med et strejf af rosa og øjnene med lidt mascara og evt. en øjenskygge i naturlige farver, og til mørke, dramatiske smokey eyes.

Nike Roshe One BR Outlet Online Humlen til perfekte nøgne læber er, at du starter med at holde læberne i topform. Skrub dem forsigtigt med en tandbørste, så du slipper af med død hud og øger blodcirkulationen, og hold så læberne bløde og velfugtede ved at bruge en god læbepomade eller læbecreme.

Det absolut vigtigste er dog, at du vælger den rette farve på din læbestift. Når du vælger farve, skal du vælge en læbestift, der matcher din hudfarve i ansigtet - ikke dine læber! Undgå derfor beige toner og gå i stedet efter bløde rosa eller ferskenfarvede toner alt efter din hudtone.Din nøgne læbestift skal maximalt være et par nuancer lysere end dine naturlige læber - vælger du en læbestift, der er for lys, kommer du til at ligne Døden fra Lübeck! Husk at farver ikke ser ens ud i kunstigt lys og dagslys, så tænk også over, hvad du skal bruge din læbestift til, når du vælger den.

Sådan gør du

For det mest optimale underlag - og for at dække den naturlige rødmen i læberne - så start med at dække læberne med et tyndt lag af din foundation. Det får også læbestiften til at holde længere. Påfør så din læbestift.Tips:

Lad være med at bruge læbeblyant - dit look skal være naturligt, nærmest bare en forlængelse af din hud i ansigtet, og læbeblyanten gør look'et for hårdt.Undgå også læbestifter med perlemor - det ser kunstigt ud (og fremhæver i øvrigt smårynker om munden).En mat, bleg læbestift får dig let til at se lidt gammelkoneagtig og støvet ud. Hvis du vælger en læbestift, så blød den op med lidt fugtighedscreme eller klar lipgloss midt på læberne, det får også dine læber til at se lækre fyldige ud.


Nike Air Max TN Dame Hvid Sort Pink
Nike Air Max TN Dame Hvid Sort Pink
Er du mere til lipgloss? Så kan du også sagtens få det nøgne look med en let farvet rosa eller ferskenfarvet gloss. Læg gloss'en - valgt efter samme farve-kriterier som læbestiften -midt på læben og ton ud mod siderne - vil du have fyldige læber, så læg en lillebitte smule rød læbestift midt på den underste læbe og ton godt ud, det giver illusionen af tykke læber.

Kommentarer

Nike Roshe One BR Outlet Online