Nike Free Flyknit 5.0 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Free Flyknit 5.0 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Free Flyknit 5.0 Outlet Online, Af: Mette Andrea Boesgaard

Fik du et nyt yndlingsprodukt i 2006? Og kunne du tænke dig at hylde det? Så er det nu, du har muligheden - Danish Beauty and Cosmetics Award vil nemlig gerne have DIN stemme!

Nike Free Flyknit 5.0 Outlet Online Danish Beauty Awards er en uafhængig og upartisk skønhedspris, der bliver uddelt for første gang i år. Prisuddelingen er arrangeret af Brancheforeningen SPT (Sæbe, parfume og teknisk/kemiske artikler) i samarbejde med Fagbladet Kosmetik. Alle leverandører indenfor skønhedsbranchen har haft mulighed for at nominere produkter, der er kommet på markedet i Danmark i 2006, og et dommerpanel bestående af skønheds-eksperter som for eksempel fremtidsforskeren Rolf Jensen, tv-værten Pernille Aalund, Womans skønhedsredaktør Silke Mirja Grane og make-up artisten Nicci Welsh har udvalgt de produkter, der er med i opløbet om de prestige-fyldte priser.

Prisuddelingen består af to hold priser - dels en omgang priser, der er uddelt af skønhedseksperterne selv, og dels et hold forbrugerpriser, som du kan være med til at stemme om. Klik ind påwww.dbca.dkog afgiv dine stjerner - du kan i samme omgang være med i konkurrencen om en masse lækkert dullegrej! Og mens du alligevel er på sitet, så opret også din egen blog, hvor du kan blogge om skønhed, produkter, tips og ideer til folk, der er inden for branchen og som vil sætte pris på din mening!


Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Cool Grey Hvid
Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Cool Grey Hvid
De heldige vindere af Danish Beauty and Cosmetics Award bliver kåret ved en stor ceremoni den 29. marts 2007, og hele ceremonien bliver streamet live på www.dbca.dk - hvis du misser det på selve dagen, kan du også se vinderne på www.dbca.dk efterfølgende.

Kommentarer