Nike Zoom Outlet Online

Vi lagerfører Nike Zoom , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Zoom Outlet Online, Kan du godt lide flagrende kjoler, flotte farver og unikke print - og gerne det hele på samme tid? Så begynd at spare op nu: H&M har nemlig netop annonceret, at deres næste samarbejde med en berømt gæstedesigner bliver med den britiske boho-designer Matthew Williamson.

Matthew er velkendt for sin kreative brug af print og farver. Topdesigneren har haft sin eget mærke siden 1997, og i dag ses stjerner som Kate Hudson, Keira Knightley, Sienna Miller og Gwyneth Paltrow regelmæssigt i hans skønne tøj.

Nike Zoom Outlet Online Matthew Williamsons kollektion for H&M kommer i butikkerne fra 23. april 2009 - først kommer kvindekollektionen, og den bliver fulgt af en kollektion med sommertøj fra midten af maj. Og der bliver også noget for din kæreste i den kollektion: Matthew laver nemlig sin første herre-kollektion nogensinde for H&M.

H&M har tidligere arbejdet sammen med designere som Roberto Cavalli og Stella McCartney - for tiden er deres kollektion med japanske Comme de Garcons i udvalgte butikker.

Se Matthew Williamsons seneste kollektion


Nike Air Max 90 Flag USA NBA Cleveland Cavaliers Herre Sko Blå Rød Logo Hot 2014
Nike Air Max 90 Flag USA NBA Cleveland Cavaliers Herre Sko Blå Rød Logo Hot 2014
Besøg H&M.com

Kommentarer

Nike Zoom Outlet Online