Nike Free 3.0 V5 Outlet Online

Vi lagerfører Nike Free 3.0 V5 , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Free 3.0 V5 Outlet Online, Sommertid er bikini-tid- klædningsstykket enhver kvinde både elsker og frygter. For lige så afslørende som bikinien er, lige så skøn er den at bade og solbade i. Oghvis du ikke kan leve uden din bikini, så glæd dig, for der var faktisk en gang for ikke særlig længe siden, bikinien var det mest dekadente og grænseoverskridende, verden havde set.

Mosaikker fra Sicilien indikerer ganske vist, at bikinien har eksisteret i over 1.700 år, men indtil langt ind i det 20. århundrede levede den et yderst diskret liv. Således fandtes der bikini-lignende sager på de franske strande allerede i 1945, men det praktiske badetøj blev først rigtigt genopfundet og lanceret på verdensmarkedet af den franske ingeniør Louis Reard i april 1946. Han gav sit strandtøj navnet bikini efter den ø i Stillehavet, hvor amerikanerne lavede deres første atomprøvesprængning, uden tvivl i håbet om at hans opfindelse ville virke lige så eksplosiv på folket som atomprøvesprængningerne gjorde det. Men han havde nu ikke behøvet gøre sig så stor umage: Folk BLEV forargede, fordi Louis' bikini blottede den indtil da mest hemmelige del af den kvindelige anatomi- navlen! Så stor var forargelsen, at stakkels Louis ikke engang kunne få nogen til at vise hans skønne opfindelse på fotografier; til sidst måtte han hyre en nøgendanserinde til at posere i bikini. Og da den første bikini blev sat til salg i Paris den 5. juli 1946, blev der da heller ikke solgt en eneste af dem!

Nike Free 3.0 V5 Outlet Online Det var en skuffet Louis Reard, der måtte trække sig tilbage for at designe undertøj til sin mors lingeri-butik, som han i mellemtiden havde overtaget. Men trods den nedslående modtagelse, lykkedes det alligevel langsomt bikinien at snige sig ind på alverdens strande (dog ikke i Spanien, Portugal og Italien, hvor bikinien blev forbudt, efter Vatikanet udtalte, at den var umoralsk!). Det populære gennembrud for bikinien kom dog først små 10 år efter lanceringen, da den dukkede op på Hollywood-stjerner som Marilyn Monroe, Rita Hayworth og Brigitte Bardot.

Og så gik det slag i slag for bikinien. Med et var den mainstream, og alle de modeglade valgte bikini frem for badedragt. Succesen voksede yderligere, da lycra blev opfundet først i 1960'erne: Så var det nemlig slut med upraktiske bikinier af bomuld, kradsende nylon og tungt uld (!). De første bikinier på markedet var ret dydige- de bestod af store mormor-trusser og en top, der dækkede så meget som muligt af barmen. Men som tiden skred frem, gjorde alverdens strandgæster mere og mere for at få den eftertragtede solbrune kulør, og i 1970'erne begyndte en stor del af dem at smide bikinitoppen og gå topløse. Og dem, der ikke turde gå så vidt, adopterede g-strengsbikinien med sin minimale tildækning- den kom oprindeligt fra de indfødte stammer i Amazonas-området i Brasilien, men blev hurtigt et hit verden over.

I dag laver ethvert modefirma med respekt for sig selv sin egen version af bikinien, og det rappe badetøj fås derfor i snart sagt alle farver, faconer, materialer og størrelser. Det sidste skud på stammen er endda den såkaldte tankini, der er en slags to-delt badedragt, hvor bh-toppen er erstattet af en undertrøje-lignende top ? den er superpopulær blandt englændere og amerikanere, der ikke bryder sig om at vise mave, men den har ikke rigtigt slået igennem på det danske marked endnu.


Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Hvid Sort Grå
Nike Air Max LTD 2 Herre Løbesko Hvid Sort Grå
Sådan bliver du bikiniklar på én uge!

Kommentarer

Nike Free 3.0 V5 Outlet Online