Nike Air Total Max Outlet Online

Vi lagerfører Nike Air Total Max , Nike Blazers og Air Jordan releases, herunder begrænsede Nike Quick Strike sko.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nike Air Total Max Outlet Online, En ny modedille har ramt trendsætterne- eller rettere: En gammel en... Det drejer sig nemlig om turbanen, sikhernes traditionelle hovedbeklædning gennem århundrede. Men denne sæson kan den snedige hovedbeklædning altså genfindes på catwalken- og på de modiges hoveder!Og det er ikke første gang, turbanen er moderigtig. Den var superpopulær allerede i 1930 erne, da Marlene Dietrich gjorde det elegant at kombinere cigaretrør og diva-holdning med turban, og den var også et sikkert hit blandt 70 ernes hippier. Men efter et par årtier i skyggen, er turbanen genopstået, og til foråret blev den set både på catwalken og på hovedet af de mest fremadrettede stjerner.


Tør du kaste dig over trenden? Så er der godt nyt til dig: Du kan faktisk selv binde dinturban. Det eneste, du skal bruge, er et aflangt tørklæde - gerne i silke og lækre, klare juvel-farver - og lidt fingerfædighed. Tjek disse links ud og få inspiration til projektet:


Nike Air Max LTD 2 Dame Løbesko Sko Hvid Blå
Nike Air Max LTD 2 Dame Løbesko Sko Hvid Blå
Nike Air Total Max Outlet Online http://www.sikhnet.com/s/tyingturbans
http://craftersjourney.com/how-to-tie-a-head-scarf/Men du behøver faktisk slet ikke forsøge dig med selv at binde en kunstfærdig turban. Pradas kunstnerisk snoede turbaner sælges for eksempel bundne, men hvis du ikke har råd til at give et par tusinde for en fiks og færdig udformet Prada-turban, så kommer de også i H&M lige om lidt...

Kommentarer